Arbocatalogus Afvalbranche

Dé arbostandaard voor alle bedrijven in de afvalsector!
24 mei 2022, 17:42 uur
Achtergrondinformatie

Jaarcongres

Printvriendelijke versieAls e-mail versturenPDF document

Thema 2022: Agressie en Geweld

Agressie en geweld is een steeds groter maatschappelijk vraagstuk. De maatschappij verhardt en de lontjes lijken steeds korter. Ook de afvalbranche heeft hiermee te maken. Intern, tussen collega’s, maar ook extern, bijvoorbeeld in het verkeer. Agressie en geweld kan leiden tot stress en op de lange duur tot gezondheidsproblemen. Fysieke agressie kan ook resulteren in lichamelijk letsel.

De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche organiseert op 14 juni 2022 haar jaarcongres met als thema ‘Agressie en Geweld’. Het doel is leidinggevenden en KAM-specialisten tools aan te reiken hoe om te gaan met agressie en geweld binnen de eigen organisatie. Tools waarmee ze met hun eigen medewerkers en collega’s direct aan de slag kunnen gaan.

Omdat we elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten, maken we daar tijdens het congres veel tijd voor. Een groot deel van het programma vindt op interactieve manier in groepen plaats. De locatie beschikt over voldoende ruimte om (indien gewenst) afstand tot elkaar te kunnen houden.

Programma

Download het programma voor meer informatie.

Locatie

Het congres vindt in de middag plaats bij Van der Valk in Zaltbommel.

Aanmelden

Aanmelden voor het jaarcongres is mogelijk via het online inschrijfformulier op deze website. We gaan ervan uit dat u gebruik maakt van de lunch. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u dat aangeven bij 'opmerkingen'. Daar kunt u ook eventuele dieetwensen kenbaar maken. De inschrijftermijn is verlengd tot 2 juni. Een week voorafgaand aan het congres ontvangen deelnemers een bevestiging.

Deelname

Het jaarcongres is bedoeld voor de achterbannen van de partijen binnen de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche: FNV Overheid, CNV Overheid & Publieke Diensten, vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC), werkgeversvereniging WENB, BRBS Recycling, BVOR, NVRD en Vereniging Afvalbedrijven.

 

Informatie over het onderwerp in de Arbocatalogus Afvalbranche:

 

randomness